Plastkollo 2019

IMG_2142

Årets plastkollo avhölls på Partille Hemvärnsgård 7-9 juni. På övre plan fanns en stor byggsal där vi dukade upp 10 byggplatser. På nedre plan sovsal, kök, matsal, ducsh och toalett.

IMG_2138

Kvällen inleddes tillsammans med IPMS Göteborg och deras Grillafton

IMG_2144

Christer (CAS) filar på sina engelska plan.

IMG_2150

På Lars Brages byggbord byggdes det flitigt.

IMG_2149

Roland var våran Grillmeister och bjöd oss på en Aussie Barbeque. Utsökt gott. Bilden visar honom mätt och glad innan han upptäcke att han var kort på interior green . . .

IMG_2148

Janne Sairanen byggde på en futuristisk fågel.

IMG_2146

Vår egna plast-Jesus Christian bygde en mycket krispig 1/72. Starkt jobbat av nybliven småbarnspappa att förgylla oss med sin närvaro en hel helg.

IMG_2151

Christian blev upphöjd till plast-Jesus efter att han delat ut modeller till församlingen till mycket modesta priser. Tror inte någon av oss gick hem tomhänt. . . .

IMG_2147

Rikard hade med sig en nybyggd fågel som vi alla var mäkta imponerade av.

IMG_2155

Järngänget som byggde ända in till kaklet på söndagen. På bordet och bilderna nedan visar vi våra alster vi jobbade på under helgen. Inget som blev klar med något modell men vi fick alla mycket gjort! Ett stort tack till Rickard som ordnade lokalen och till alla er andra som gjorde helgen till vad den blev. Längtar redan till nästa år!

Vid tangenterna
Timo