Artikel från Julmöte 8 dec 2017

GOTT NYTT ÅR I FULLSKALA, OCH VÄLKOMNA TILLBAKA!

Då detta väl läses i inledningen av året 2018, får jag börja med ovanstående nyårshälsning, och hoppas att ni alla haft det bra, och att ni fick  m i n s t  en skalamodell var, av Tomten (förutsatt att ni varit snälla mot flera än mej!?) Fjolårets sista samling hölls traditionellt i vår vanliga möteslokal i bottenvåningen av Härlanda kyrka, där såväl uppslutningen som julatmosfären var god! Det sistnämnda bidrog inte minst vårt eminenta köks-gäng till, som ordnat med sedvanligt jul-fika och annat julgodis!

Inte minst som Arne och Leif åter satte oss på prov med en “geniknöls-gnuggande” tipspromenad – tack för detta, båda två – ni måste ha en rik kunskaps-bank att hämta frågematerial ur!  Och tack då även till köksgänget, för god förtäring, till kaffe och andra (icke-berusande) drycker – det hoppas jag ni “gör om” även kommande år, när det blir så dags!? (Och ni har ju detta kommande år att “träna under”, så jag är inte orolig!)

Så får jag också passa på att gratulera oss alla, till att vår under läng tid “vilande” hemsida återigen är öppnad och tillgänglig för varje klubbmedlem – så jag vill uppmuntra oss alla som har Internet, att gå in där och ta del av både aktuell information och annat kommande trevligt och intressant! (Är det möjligen en alltför vild gissning, att den/de som ansvarar för sidans innehåll är öppna och tacksamma för olika och intressanta bidrag, såväl information om kommande och varande aktiviteter, men också nyheter på modellmarknaden, etc.)

Kort sagt, om vi alla hjälps åt i möjligaste mån, kan denna vår nyöppnade hemsida bli både nyttig, intressant, och t.o.m.  r o l i g  läsning – t.ex. historien om killen som var så liten, att han vid inmönstringen till det militära blev tilldelad tjänst vid modellflyget! Ha ett gott nytt år nu alla, och hjälp till att göra år 2018 lika intressant och bra som det just gångna året!

Hälsar “fullskalige” Gunnar Johannesson