Månadsmöte 6, 4 aug -23

IMG_5399

Grillafton 2023

Som uppstart på hösterminen 2023 bjöd styrelsen in till grillafton fredagen den 4 augusti. Totalt 21 deltagare kom till hemvärnsgården i Partille. Ovan ser vi köksmästarna Roland och Lennart i arbete medan Jimmy och Christer övervakar att allt går rätt till.

IMG_5406

Som synes blå himmel och solsken efter 3 veckors ostadigt väder före (och efter?) mötet. Nästan alla har plockat till sig av den välfyllda och välsmakande grillbuffén och satt sig till bords. Herr ordförande står föredömligt sist i kön och ser til att alla får mat.

IMG_5409

Smakar gott med kaffe på maten. Samtalen runt borden pågick till solen började gå ner vilket tyder på att mötet var uppskattat.

AULG1472

Efter maten forsatte Plastkollot som pågick från fredag-söndag. Det är medlemmarna på vårt forum som arrangerar kollot för att träffas fysiskt en gång om året för att bygga och ha trevligt tillsammans.

IMG_5420

Under helgen var det 10 byggare per dag som besökte kollot och 8 stycken passade även på att övernatta i logementet på bottenvåningen. Allt för att maximera byggtiden som delvis uppgick till 15 timmar per dygn!
Ovan syns den tappra skaran som var kvar på söndag kl 13 med sina alster man byggt på under helgen. Sedan packades det ihop och städades innan hemfärden.

Stort tack till alla besökare och speciellt Rickard som styrde upp helgen samt Roland och Lennart för den utsökta insatsen i köket under grillaftonen.