Månadsmöte 3, 10 mars -23

IMG_2149

På marsmötet stod vårt årsmöte på programmet. Vår ordförande Rickard lotsade oss med humor genom mötet på runt halvtimmen. Vi har haft ett bra verksamhetsår under 2022 och ekonomin är fortsatt god trots ökade kostnader. Styrelsen fick två nya ledamöter med William Chill och Bo-Lennart Ekström. Varmt välkomna båda två!

Nytt på mötet var vår bygghörna. Tanken är att man kan sitta och bygga på sin modell. Tyvärr glömde jag att ta bilder så bilden ovan på Roland är från ett tidigare tillfälle. Givetvis kan man få tips och hjälp med sitt bygge om man kört fast eller vill börja med modellbygge. Hans, Roland och Timo passade på att avsluta arbetsveckan med lite after-work-byggande.

Innan årsmötet presenterades vem som blev årets medlem. Styrelsen har utsett Ove Persson som årets medlem för hans engagemang att hjälpa till med försäljningen av modeller som skänkts till klubben. Grattis Ove!

För att vara ett årsmöte var mötet välbesökt med över 40 betalande besökare. Stämningen var på topp och många intressanta diskussioner fördes både i cafét och vid modellborden. Även Ove var nöjd med att många modeller hittade ett nytt hem vid säljbordet.