Månadsmöte 1, 11 mars -22

P1030440

Äntligen dags för månadsmöte igen. Januari och februarimötet fick ställas in pga restriktionerna. Men den 11 mars var det dags att samlas i Härlanda församlingshem. Ett fullspäckat möte med köp/byt/sälj, Battlefield och årsmöte. På bilden ovan lyssnar deltagarna noggrant på ordförande Richard när han snabbt och smidigt genomförde årsmötesförhandlingarna. Ledamot Ole Romin och revisorn Lennart Engström tackades av för lång och trogen tjänst. Båda fick välja modeller ur vår nostalgilåda som tack. Cafégänget tackades för sin service under året med varma applåder och fick även  plocka byggsatser ur nostalgilådan. Anders Wernberg gör en rokad från ledamot till att ta över som revisor. I övrigt omval på styrelsen.

P1030441

Eftersom köp/byt/sälj inte kunnat avhållas på flera månader var utbudet stort. Många  byggsatser fick sig ett nytt hem. Ovan är det Martin N som städat ur sin stash ordentligt.

P1030442

På årets första Battlefield var deltagarantalet stort. Temaklassen var vinter. Resultat hittar du under fliken 2022 Battlefield 1 som snart finns upplagt.

P1030458

Battlefield-generalerna Lennart och Roland ser nöjda ut med att ha resultatet klart i tid.

P1030457

Bo G ställde ut denna fina fågel. Härnäst ska den flyga till SKALA 2022 i Norge och visa upp sig.

P1030445

Ovan en favorit i flygklassen. Många fler fanns det. Se galleriet nedan. Klicka på bilden om du vill titta närmare på dom.