Månadsmöte 1, 15 okt -21

Äntligen var det dags för ett månadmöte igen. Årets första och det första mötet sedan oktober förra året. Härlanda församling öppna sin uthyrning väldigt sent och för att vara säkra att ha tillgång till en lokal lyckades Rickard boka Partille Hemvärnsgård på fredagar under hösten. Håll koll här på hemsidan om eventuella ändringar av möteslokal.

IMG_3780

Min killlgissning är att runt 30 personer deltog på mötet med runt 100 utställda modeller. Av dom var det 14 byggare med 85 modeller som deltog i Battlefield. Lennart rapporterade glatt under prisutdelningen om en norrman som deltagit med bravur.

IMG_3772

Till Battlefield hade Roland jobbat med att förenkla nummerlappar, röstsedlar och anmälningslistor med färgkoderingar till dom olika klasserna. Detta tillsammans med en uppdaterad poängräkningsfil gav att det fanns ett resultat klart redan innan kl 20:00. Även dom tävlande verkade nöjda. Önskemål på några små justeringar lämnades som återkoppling. Ett tecken på att dom Battlefieldansvariga med Roland och Lennart i spetsen gjort ett gediget arbete. Bra jobbat!

IMG_3781

Klassen flyg mindre hade många deltagare och vanns av denna Mig-15 BIS byggd av Sören Orsman.

IMG_3771

Flyg Större vanns av L-G med en F-8 Crusader.

IMG_3774

Temaklassen var denna gång “öken” med ovanligt många utställda modeller. Klassen vanns av Lennart med sin Abrams.

Nedan ett urval av mångfalden på modellerna som ställdes ut.