Månadsmöte 3, 13 mars -20

Årsmöte och föredrag stod på tur denna månad. Fast att det var Coronahysteri och årsmöte kom ovanligt många på mötet. Runt 35 personer räknade vi det till.

IMG_2786

Årsmötet bjöd inte på några större överaskningar förutom att vi stärkte upp styrelsen med ytterligare två ledamöter så att vi blir ännu slagkraftigare under året. Varmt välkomna säger vi till Roland Söderberg och Lennart Karlberg!

IMG_2785

Christer Olausson höll ett föredrag om slagen i Sinai. Som vanligt med Christer ett professionellt och intressant föredrag berättat med flertalet häpnadsväckande fakta.

IMG_2783

Som väntat var byggborden inte speciellt välfyllda så här mötet innan Battlefield. Men det som fanns var desto krispigare.

IMG_2782

Rolands fina kaffekvarn. Finns fler bilder och byggtråd på vårt forum.

IMG_2787

Tony hade med sig en välbyggd Focke-Wulf som nästan var klar (enligt honom själv).

IMG_2788 IMG_2791

Visst har researchen gett resultat?

Sedan hade Magnus och Martin med sig flera flyttlådor med modeller till salu. Som vanligt bytte dom prisvärda modellerna snabbt ägare. Som vanligt höll jag mig till mitt motto att inte köpa mer än jag och mina medhjälpare kan bära. Denna gång fick jag ta hjälp av Christer Olausson. Tack för bärhjälpen ut till bilen Christer!

Nästa möte den tredje fredagen i månaden. Alltså 17 April pga påskhelgen som kommer i mellan. Då blir det Battlefield med tema “under utveckling” samt köp/byt/sälj med tema “film”.

Vi syns då!
Timo