Information nr 9 från IPMS Göteborg

Hej modellvänner,

Lite information ifrån styrelsen.

Årsmöte för 2020
Årsmötet är nu genomfört per capsulam och protokollet är godkänt såväl som ekonomi och val gjorda till styrelsen. Styrelsen är omvald och tackar föreningen för förtroendet att få fortsätta leda föreningen.

AIM 2021 och SM för 2020  –  INSTÄLLT!
Tyvärr så har vi ju inga lättnader i restriktionerna. De allmänna råden är ju förlängda tom. 30 september och vi ser i nuläget inte att vi får de lättnader i antal deltagare i evenemang som vi behöver för att genomföra AIM.  För att det skulle ha kunnat genomföras hade vi behövt det i relativt god tid för att hinna med att planera och genomföra AIM. Styrelsen har därför enhälligt beslutat att inte genomföra AIM 2021. Därmed blir det heller inget SM för 2020, som var flyttat till AIM 2021.

Styrelsen beslutade att arrangera AIM 2022 den 3-4 september 2022 istället.
Höstens verksamhet
Vi fortsätter helt enkelt att följa utveckling och avvakta och se hur det går med restriktioner och vaccinationer. Vi följer även upp i lokalfrågan och ser vilka möjligheter vi har att träffas när restriktionerna lättar. Styrelsen träffas igen i slutet av augusti för att bedöma läget och planera för höstens verksamhet när vi vet hur det ser ut.

Vi kommer givetvis att hålla er uppdaterade och med förhoppning om att vi kan se fram emot att få en trevlig höst med flera möten i föreningen.

Andra verksamheter
Göteborg Modell och Hobby 2021, Aeroseum 2-3 Oktober
C4-Open 2021,  30 – 31 oktober, Kockum Fritid, Malmö.

Dessa är i nuläget planerade, men kan givetvis komma att förändras. Så kolla med arrangören innan ni planerar att åka.

 

Glad Midsommar och en skön sommar önskar vi er.

Hälsningar.

Styrelsen IMPS Göteborg