Information nr 7 från IPMS Göteborg

Hej modellvänner,

Nu vankas det jultider och vi har tyvärr ännu inga lättnader i restriktionerna. Vi vet ju inte hur länge detta vara och hur det ser ut i början av 2021. Det känns lite märkligt att boka upp möten för att sedan ställa in dem beroende på hur restriktionerna ändras.  Därför väljer vi att avvakta med at boka möten i januari och under våren 2021.

Med anledning av att vi inte kunde genomföra mer än 3st Battlefield i år (normalt 4st) så har vi valt att sammanställa och publicera resultatet för de som varit under detta besvärliga år 2020. Men resultatet är ändå inte illa!  Totalt ställdes 152st (135st 2019) modeller ut i årets Battlefield. Tyvärr har vi ju inte möjlighet att dela ut några diplom i år, så de skickas per post till vinnarna i respektive klass och årets modellbyggare.
Resultatet finns att se på hemsidan.

Något som även gör sig påmint inför det nya året är medlemsvgiften. Vi kan ju inte ta in den på mötet i januari som vi brukar.  http://ipmsgoteborg.se/medlemsavgift-ipms-goteborg-och-ipms-sverige-2021/ Här på hemsidan finns en beskrivning som visar hur man betalar medlemsavgiften till IPMS Göteborg och därmed även IPMS Sverige. Glöm nu inte i glöggfryntligheten att lägga till namn och medlemsnummer, så blir kassören glad.

Vi kommer givetvis att hålla er uppdatera om läget förändras, med förhoppning om att vi kan träffas igen under våren.

I övrigt kommer vi fortlöpande att delge information som kommer styrelsen tillhanda.

Limma väl och måla tunt och ta väl hand om er.

DSCN5977
Juliga Hälsningar.

Styrelsen IMPS Göteborg